Pecchenino

Pecchenino|Dolcetto|Nebbiolo|Barolo

Rosso - San Luigi Dolcetto di Dogliani DOC

Een 100% Dolcetto uit dé Dolcetto-streek bij uitstek: Dogliani. Krachtig rood fruit (krieken), frisse zuren zorgen voor een ideale begeleider van de maaltijd. Wij drinken hem graag bij een pasta of zelfs bij een frisse carpaccio. Lekkere genieterswijn voor de kenners!!

14 euro (incl. BTW)

Rosso - Vigna Botti Langhe Nebbiolo DOC

100% Nebbiolo. Eindelijk een Nebbiolo voor een aanvaardbare prijs met top kwaliteit. Dit is echt een uiterst lekker voorbeeld van wat deze druif allemaal in petto heeft. Heerlijke en typische ‘Italiaanse neus': cederhout, tabak, roostergeuren en na walsen etherische tinten. Dit is echt genieten, zelfs vooraleer je proeft. In de mond wordt dit alles alleen maar bevestigd. Sappige tannines, fruit, mooi verweven hout en een lange afdronk. Reeds zeer toegankelijk, maar een langer kelderverblijf behoort tot de mogelijkheden.

19,5 euro (incl. BTW)

Rosso - San Giuseppe Barolo DOCG

Uiteraard 100% Nebbiolo. Je zocht een betaalbare top-Barolo ? Je hebt hem gevonden! Nog veel krachtiger en een langere afdronk dan de Vigna Botti, maar we herkennen dezelfde fijne stijl. Wederom heerlijk genieten. Een Barolo die zijn prijs meer dan waard is.

34 euro (incl. BTW)

Rosso - Le Coste Barolo DOCG

Nogmaals 100% Nebbiolo. Als het beste nog niet goed genoeg is. Een Barolo, gemaakt volgens de traditie. Een verdere rijping in de kelder kan deze topperd alleen nog beter maken. Een keldertoekomst van 10 tot 20 (??) jaar is geen probleem.

50 euro (incl. BTW)

Site Map | Printable View | © 2009 - 2019 VigneLier |